Η influencer & τραγουδίστρια Jo Lazopoulou επισκέφτηκε το κομμωτήριό μας και επέλεξε να κάνει την ισιωτική θεραπεία Hybrid 2!

Λίγο πριν φύγει για διακοπές η αγαπημένη μας content creator και τραγουδίστρια των C:REAL επισκέφτηκε το κομμωτήριό μας στη Νέα Σμύρνη και επέλεξε να κάνει την νέα ισιωτική θεραπεία Hybrid 2 για να έχει λεία, λαμπερά και υγιή μαλλιά όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο! 

Keratin Nanocure® Hybrid 2 Gen-2 Straight Control Mask

Αποτελεί μια καινοτόμα θεραπεία ισιώματος που υπόσχεται μαλλιά ίσια, υγιή και λαμπερά. Η νέα φόρμουλα υβριδικής ισιωτικής με κερατίνη φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία, προσφέροντας μοναδικά οφέλη σε σχέση με τις παραδοσιακές θεραπείες: 

  • Μαλλιά ίσια, λεία και υγιή
  • Διατήρηση του ισιώματος έως και 5 μήνες
  • Προστασία από το ξεθώριασμα του χρώματος
  • Θερμοπροστασία
  • Εντατική θρέψη και αναδόμηση
  • Φιλική προς τον χρήστη

 

Ανανεωμένη και με υπέροχα, λεία μαλλιά, όπως τα επιθυμούσε  η performer και influencer έφυγε από το κομμωτήριο μας πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα  από τη θεραπεία!

Πήρε φυσικά και τα κατάλληλα προϊόντα για την συντήρηση της θεραπείας αλλά και φροντίδας των μαλλιών της, τα νέα solid shampoo και conditioner, Blah Blah Yeah Ok, που είναι εμπλουτισμένα με συστατικά φυτικής προέλευσης και χωρίς θειικά άλατα και χαρίζουν μοναδική αίσθηση στο δέρμα χωρίς ερεθισμούς και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά! 

Παρακολουθήστε στο video παρακάτω βήμα-βήμα τη διαδικασία της ισιωτικής θεραπείας Hybrid 2 αλλά και της επίσκεψης της αγαπημένης μας Jo στο κομμωτήριο μας!