Η influencer Σοφία Λεοντίτση επιλέγει Hybrid 2 για μόνιμα ίσια και λαμπερά μαλλιά!

Η αγαπημένη μας Σοφία Λεοντίτση, influencer, επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, επισκέφτηκε το κομμωτήριο μας στο Κολωνάκι για να δοκιμάσει τη νέα ισιωτική θεραπεία Hybrid 2! 

Όπως μας είπε η ίδια με τρία παιδιά και έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, ο χρόνος για να περιποιηθεί τα μαλλιά της είναι ελάχιστος οπότε έψαχνε μια θεραπεία για να έχει μόνιμα ίσια και λαμπερά μαλλιά χωρίς να απαιτείται styling.

Οι κομμωτές μας αφού έκαναν διάγνωση για την ποιότητα  και τις ανάγκες των μαλλιών της της πρότειναν τη νέα φόρμουλα υβριδικής ισιωτικής με κερατίνη, Hybrid 2, που είναι πιο γρήγορη, πιο ανθεκτική, άκρως θερμοπροστατευτική και με ένα απλό στέγνωμα χαρίζει ίσια μαλλιά χωρίς τη χρήση βούρτσας! 

Keratin Nanocure® Hybrid 2 Gen-2 Straight Control Mask

Αποτελεί μια καινοτόμα θεραπεία ισιώματος που υπόσχεται μαλλιά ίσια, υγιή και λαμπερά. Η νέα φόρμουλα υβριδικής ισιωτικής με κερατίνη φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία, προσφέροντας μοναδικά οφέλη σε σχέση με τις παραδοσιακές θεραπείες: 

  • Μαλλιά ίσια, λεία και υγιή
  • Διατήρηση του ισιώματος έως και 5 μήνες
  • Προστασία από το ξεθώριασμα του χρώματος
  • Θερμοπροστασία
  • Εντατική θρέψη και αναδόμηση
  • Φιλική προς τον χρήστη

 

Με αστραφτερά και ίσια μαλλιά η αγαπημένη μας Σοφία έφυγε πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα της θεραπείας! Μαζί πήρε και τα κατάλληλα προϊόντα για την συντήρηση της θεραπείας αλλά και φροντίδας των μαλλιών της, τα νέα solid shampoo και conditioner, Blah Blah Yeah Ok, που είναι εμπλουτισμένα με συστατικά φυτικής προέλευσης και χωρίς θειικά άλατα και χαρίζουν μοναδική αίσθηση στο δέρμα χωρίς ερεθισμούς και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά! 

Παρακολουθήστε στο video παρακάτω την επίσκεψη της Σοφίας στο κομμωτήριο μας και την εφαρμογή της ισιωτικής θεραπείας, Hybrid 2, βήμα - βήμα: