Υπήρχε η κερατίνη, μετά ήρθε η Kerrin Vega και όλα ήρθαν στα ίσια τους, μόνιμα!

Ως τώρα υπήρχε η κερατίνη, μετά ήρθε η Kerrin Vega και όλα ήρθαν στα ίσια τους, μόνιμα!

Μετά από τη φοβερή υπηρεσία λείανσης 3D Brazilian Keratin θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο; Να είναι η Vega;

Πριν από καιρό στην Angelopoulos Brazilian Keratin Experts, κάναμε ένα άλμα μπροστά ανεβάζοντας το επίπεδο της υπηρεσίας κερατίνης πολλά σκαλιά επάνω, με το λανσάρισμα της υπηρεσίας 3D Keratin. Με αυτή την, ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία ισιώσαμε, αναδομήσαμε και δυναμώσαμε τα μαλλιά αφήνοντας χιλιάδες πελάτες ευχαριστημένους όσο και εντυπωσιασμένους. Θα μπορούσε να πάει κάπου αλλού η ιστορία;

Ναι, η ιστορία πήγε αλλού και γράφει Vega στο εξώφυλλο!

Δεν πρόκειται για κάτι καλύτερο όμως, πρόκειται για κάτι διαφορετικό, για μια καινούργια σύλληψη και εφαρμογή. Με την Vega δεν μιλάμε πλέον για Brazilian κερατίνη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μόνιμη ισιωτική περιποίηση, απαλλαγμένη από τις κακές συνήθειες των παλαιότερης τεχνολογίας προϊόντων. Μιλάμε για μόνιμο και απόλυτο ίσιωμα ικανό να εξυγιάνει την τρίχα και να την ηρεμήσει.

Και όταν λέμε «μόνιμο» το εννοούμε, γιατί μετά την πρώτη εφαρμογή που θα γίνει σε όλο το μήκος των μαλλιών, στην επανάληψη θα χρειάζεται εφαρμογή μόνο στη ρίζα. Τίποτα όμως δεν μας απαγορεύει να εφαρμόσουμε προϊόν και στα ήδη ισιωμένα μαλλιά, δεν θα πάθουν κάτι. Αντιθέτως μπορεί να τους δώσουμε λίγη ακόμη γυαλάδα.

Και λίγη επιστήμη τωρα: Η τεχνολογία της Vega δεν είναι Brazilian, δεν είναι κερατίνη. Πλέον έχουμε μια πιο «φυτική» προσέγγιση διότι το ίσιωμα επιτυγχάνεται με οξέα φυτών τα οποία φτάνουν στον πυρήνα της τρίχας και χαλαρώνουν, αλλά δεν κόβουν, τους δεσμούς της, με μόνιμο χαρακτήρα. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι τρίχα που είναι μόνιμα ίσια χωρίς να έχει χάσει την εσωτερική της υπόσταση.

Συνοψίζοντας, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ της υπερθεραπείας κερατίνης 3D και της μόνιμης ισιωτικής Vega γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ίσως βέβαια, να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με τη Vega! Αλλά αυτό είναι το θέμα με την τεχνολογία εξελίσσεται και μας εντυπωσιάζει συνεχώς. Ήρθε η ώρα για τους κομμωτές που θέλουν να είναι πρωτοπόροι, να παρουσιάσουν στην πελατεία τους και να την πολλαπλασιάσουν έτσι, τη νέα μόνιμη ισιωτική περιποίηση Vega!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KERRIN VEGA