To success story της Angelopoulos Hair Company

Η Angelopoulos Hair Company έχοντας ταυτίσει το όνομά της με την επιτυχία στον χώρο της ομορφιάς και με την πληρέστερη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής, απαντάει στις προκλήσεις της αγοράς με μια μοναδική πρόταση που βασίζεται στην καινοτομία και την μακρόχρονη πείρα.

Το κορυφαίο brand εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας -σε οτιδήποτε αφορά την περιποίηση και την προστασία των μαλλιών- δεν είναι άλλο από την Angelopoulos Hair Company. Με εμπειρία 40 χρόνων, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να συναρπάζει το πιστό κοινό της, που στηρίζει κάθε νέο εγχείρημα της εταιρείας σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Η Angelopoulos Hair Company απαριθμεί έως σήμερα 9 εταιρικά κομμωτήρια σε πολλά διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας, αλλά και στη Μύκονο. Τα γνωστά προϊόντα και οι υπηρεσίες της έχουν εδραιώσει τη φήμη της εταιρείας στην αγορά, με αποτέλεσμα να αποτελεί τη Νο1 επιλογή τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους τουρίστες και κάθε κατάστημα να φιλοξενεί καθημερινά αμέτρητους επισκέπτες.

Franchising με Brazilian Keratin Treatment

Ο «ναός της κερατίνης» όπως αλλιώς αποκαλείται η Angelopoulos Hair Company, εισέρχεται στο franchising, έτοιμη να μεταφέρει την ισχυρή τεχνογνωσία και το εδραιωμένο brand name σε μια ιδιαίτερα δυναμική αγορά. Μια άκρως δελεαστική επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της κομμωτικής και κατ’ επέκταση της ομορφιάς, που παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Παρακολουθώντας στενά τις εγχώριες και τις διεθνείς τάσεις, η Angelopoulos Hair Company λανσάρει το 2008 τη Brazilian Keratin Treatment, την εξειδικευμένη θεραπεία λείανσης, η οποία έχει πλέον εδραιωθεί για τα καλά και έχει αποκτήσει… φανατικούς πελάτες. Σήμερα, η Brazilian Keratin treatment έχει μετατραπεί στη βασική υπηρεσία ενός franchise concept που ήρθε να ανανεώσει τον χώρο του franchising και των υπηρεσιών ομορφιάς!

Όλοι μιλούν για τη συγκεκριμένη θεραπεία και δεν είναι τυχαίο, καθώς η πρωτοποριακή κίνηση της Angelopoulos Hair Company να εισάγει μια τόσο επαναστατική θεραπεία, εκτίναξε τη δημοτικότητα αλλά και την κερδοφορία της στα ύψη.

Μεράκι, εργατικότητα και αγάπη για την καινοτομία

Ήθος, επιμονή, πειθαρχία και πίστη στην παράδοση και στις αξίες μια εταιρείας βαθειάς ριζωμένης στο χρόνο, χαρακτηρίζουν την Angelopoulos Hair Company και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτήν. Το ανήσυχο πνεύμα της οικογένειας και η διαρκής ενασχόληση με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, τους έφερε μπροστά, με την παροχή premium υπηρεσιών και ένα προϊόν σχετικά άγνωστο για τα τότε δεδομένα της Ελλάδας.

Η διεθνής αναγνώριση για την εξειδικευμένη τεχνοτροπία και η συνεχής επιθυμία για διαφοροποίηση, αποτελεί τον κύριο πόλο έλξης της εταιρείας -ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής ύφεσης- για επιχειρηματίες / επενδυτές που αναζητούν διαρκώς δημιουργικές διεξόδους για υψηλή απόδοση και εξέλιξη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει τη συνεχή δίψα της εταιρείας για ανανέωση και καινοτομία, αποτελεί το νέο κατάστημα περιποίησης νυχιών και αποτρίχωσης στο Κολωνάκι, το Angelopoulos Nail Company, το οποίο αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη δυναμική του brand Angelopoulos.

Τα καταστήματα ANGELOPOULOS HAIR COMPANY απευθύνονται σε ένα ευρύ πελατολόγιο που αποτελείται από γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και άντρες οι οποίοι φροντίζουν όλο και περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση.

Το target group των καταστημάτων είναι κάθε γυναίκα και άντρας που θέλει λεία και υγιή μαλλιά!

Προοπτικές ανάπτυξης

Η Angelopoulos Hair Company με την ισχυρή εταιρική εικόνα που έχει χτίσει στην αγορά, διατηρεί αρκετά υψηλή την επισκεψιμότητα των καταστημάτων και μέσω της πολυκάναλης ανάπτυξης, εγγυάται την προμήθεια κορυφαίων προϊόντων, αλλά και private label σε χαμηλές τιμές που ενισχύουν την κερδοφορία.

Ο υποψήφιος συνεργάτης δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο, καθώς θα λάβει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υποστήριξη για κάθε υπηρεσία κομμωτικής και οτιδήποτε άλλο αφορά την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματός του.

Το χαμηλό κόστος της επένδυσης, τα υψηλά περιθώρια κέρδους και το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που διατηρεί σταθερό και αυξανόμενο πιστό πελατειακό κοινό, είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην άμεση κερδοφορία και επιτυχημένη σταδιοδρομία ενός νέου συνεργάτη.

«Η τεχνογνωσία της Angelopoulos Hair Company στις θεραπείες λείανσης, αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως».