Προτάσεις μόδας 2014 για Μake Up και Nail Art

Όπως όλοι ξέρουμε το να ακολουθήσουμε τη μόδα μπορεί να γίνει αδύνατο.

Σε μια εποχή όπου το ένα χρώμα διαδέχεται το άλλο και τα στιλ αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, το να είσαι πάντα στην κόψη της μόδας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Για το Make Up κάθε χρόνο οι τάσεις πηγαίνουν όλο και πιο πολύ πίσω στο χρόνο. 60‘s, 50‘s & 40‘s.

Χαρακτηριστικό της φετινής σεζόν είναι οι γήινες αποχρώσεις με έντονα μάτια όπου κυριαρχεί το eyeliner σε συνδυασμό είτε με Smokey eyes είτε με ρετρό μακιγιάζ.

Η τάση επιβάλει φαρδιές γραμμές και μεταλλικό ύφος στα μάτια σε αποχρώσεις του πορτοκαλί χάλκινου καφέ δαμασκινί ή και μπορντό σαν το παλιό Χόλιγουντ. Σταρ με αψεγάδιαστες επιδερμίδες έχοντας ένα dramatic look με σχεδόν μουτζουρωμένο βλέμμα.

Για όμορφα χέρια σε συνδυασμό με ακαταμάχητα Smokey eyes εκτός από το τετράφωνο σχήμα που είναι all time classic στα νύχια ήρθε να προστεθεί και το Αμυγδαλωτό σχήμα που κάνει ένα φοβερό come back!

Ombre όμως, εκτός από τα μαλλιά μπορεί να είναι και τα νύχια. Ξεκινώντας σε ανοιχτό και καταλήγοντας σε σκουρόχρωμο βερνίκι, ενώ επίσης πάντα στη μόδα είναι τα γεωμετρικά, καρό και animal print σχέδια πάνω σε προσεγμένο μανικιούρ.