ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ TA sarynaKEY

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ MOROCCANOIL™

Ο Mike Sabag, ιδρυτής της SARYNAKEY και της «Moroccanoil», ξεκίνησε την παραγωγή προϊόντων για τα μαλλιά όταν ήταν 28 χρονών. Μετά από 10 χρόνια ενασχόλησης με τη δημιουργία και το μάρκετινγκ των προϊόντων του δηλώνει «αυτά τα χρόνια διαμόρφωσαν, βελτίωσαν και αποκρυστάλλωσαν τη σφαιρική αντίληψή μου περί νέων ιδεών στον κόσμο της κοσμετολογίας».

Το 2004 λάνσαρε το πρώτο του προϊόν εμπλουτισμένο με Argan Oil. Ήταν μια δημιουργική σύλληψη που αντιτίθετο στη μέχρι τότε κατεύθυνση των προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Αποφάσισε να ονομάσει αυτό το νέο προϊόν «Moroccanoil».

Χρησιμοποίησε γυάλινο μπουκάλι για το προϊόν, ως παραπομπή στα φαρμακευτικά προϊόντα, θέλοντας να σηματοδοτήσει ότι το «Moroccanoil» συνδύαζε αρμονικά δυο ιδιότητες: την υγεία και την ομορφιά.

Μετά την πώληση της «Moroccanoil» ο Mike Sabag διείσδυσε στον κόσμο του Shea Butter και των πλεονεκτημάτων του για την υγεία και την ομορφιά.

Η θρησκευτική πίστη του Mike, που τον συνόδευε τόσο στη «Moroccanoil» όσο και τώρα στη SARYNAKEY, εκδηλώνεται με την απόφασή του να τοποθετείται πάντοτε στο άνω δεξί εμπρόσθιο μέρος του μπουκαλιού η γραφή בס"ד, η οποία σημαίνει στα εβραϊκά «Στον Θεό που εμπιστευόμαστε», ως διαρκής υπενθύμιση του ότι όσο ταλαντούχοι και δημιουργικοί και αν είμαστε, πρέπει πάντοτε να αποδίδουμε ευχαριστία στον Δημιουργό για τα δώρα και τα στοιχεία που άφησε να ανακαλύψουμε. Την επιθυμία και παράδοσή του συνεχίζει και ο τωρινός ιδιοκτήτης της «Moroccanoil» κ. Ofer Tal με όλα τα προϊόντα της «Moroccanoil».

Για τη SARYNAKEY η υψηλότερη προτεραιότητα είναι η ποιότητα των προϊόντων. Ο Mike ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε τα οφέλη και τα προτερήματα της πρώτης ύλης από την οποία δημιουργήθηκε το «Moroccanoil», έτσι και τώρα είναι ο πρώτος που αναγνώρισε τα οφέλη του Shea Butter και των ιδιοτήτων της φυσικής κερατίνης που εξάγεται από τον καρπό του για να δημιουργηθούν τα προϊόντα της SARYNAKEY. Λόγω αυτής του της ικανότητας και της γνώσης του η SARYNAKEY διατηρεί την ηγετική θέση στον κόσμο της κοσμετολογίας!

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ONLINE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ