Νέες θεραπείες και καινοτόμα προϊόντα απο την Αngelopoulos Hair!

Η Angelopoulos Hair Company πρωτοπόρος στην περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών, σε συνεργασία με την Sweet professional, την πρώτη εταιρεία στον χώρο των θεραπειών, βασιζoμενη στην Βιοτεχνολογια, θα μας φέρει πιο κοντά με τον κομμωτή μας, προσφέροντας μια σειρά θεραπειών για τα μαλλιά μας ενυδατωνοντας και προστατευοντας τα απο την υπεριωδη ακτινοβολια του ηλιου αλλα και την περιβαντολογικη ρυπανση, παραγοντες οι οποιοι αφυδατωνουν και αδυνατιζουν τα μαλλια μας.

Μια θεραπεια ενδυναμωσης και θρεψης με την S.O.S impact shock σε συνδιασμο με την Cronology θα γεμισει την τριχαμε πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεια αλλα και ενυδατικα στοιχεια, προσθετοντας ελαστικοτητα και λαμψη στα αδυναμα,λεπτα και ευθραυστα μαλλια.

Για τα σκληρα και ταλαιπωρημενα μαλλια η Total Gold θα δωσει ζωντανια, κινηση και antifrizz αποτελεσμα ,επαναφεροντας την χαμενη κερατινη και διατηροντας την απαιτουμενη υγρασια στις εσωτερικες στιβαδες της τριχας.

Φυσικα δεν θα μπορουσαν να λειπουν απο το καλοκαιρινο μας καλενταρι οι θεραπειες λειανσης, μιας και ειναι εκεινες οι οποιες θα κανουν τα μαλλια μας ευκολοχτενιστα και χωρις φριζαρισμα, κανοντας το ξεμπερδεμα μετα την παραλια μια ευχαριστη συνηθεια!

Προσθετοντας στην οικογενεια των θεραπειων λειανσης και την βιολογικη σειρα με συμπλεγμα φυσικων οξεων ,οπως ειναι το Υαλουρονικο οξυ, εχουμε πλεον την επιλογη αναμεσα στο απολυτο silk αποτελεσμα της brazilian hair treatment ,η οποια εδρεωσε την Angelopouloshair company στον χωρο των θεραπειων, αλλα και πιο φυσικα γεματα κινηση μαλλια με την First shampoo
Aκολουθώντας και τις συμβουλές του τεχνικού προιστάμενου της Angelopoulos Hair για όμορφα μαλλια με κινηση και χρωματικες σκιασεις ειναι η προταση της εταιρειας για τα επικρατεστερα trends ανοιξη/καλοκαιρι 2017. Τεχνικες balayage σε μπεζ αποχρωσεις με ψυχρες πινελιες κοντα στο προσωπο αλλα και στις απολυξεις των μαλλιων θα αναδειξουν την γραμμη του κουρεματος και συνδιαστικα με μια μασκα προσωπου με πρασινο αργυλο θα μας κανει να ξεχωριζουμε αναμεσα στα κουρασμενα και αφυδατωμενα προσωπα απο τον ηλιο!
Απαραιτητα αξεσουαρ για να εχω παντα μαζι μου λοιπον, αντιηλιακο spray με φιλτρο προστασιας UV και μασκες ενυδατωσης πιο εντατικα για να μην αφηνουμε την υγρασια να φευγει απο τα μαλλια μας τους μηνες που τα εχουμε περισσοτερο αναγκη, κανοντας τα πιο θαμπα και γεματα ψαλιδα!!
Ελατε σε ενα απο τα καταστηματα Angelopoulos Hair Company, εμπιστευθειτε τους τεχνικους, και βρειτε την ιδανικη προταση για τα μαλλια σας!