Mythic Oil Le Parfum

Ένα άρωμα για τα μαλλιά σου!

Έρχονται οι γιορτές και είσαι αποφασισμένη να έχεις δυναμική συμμετοχή στο παιχνίδι της αποπλάνησης τριγυρνώντας σαν θεά σε parties, ρεβεγιόν και γεύματα όπου ανταλλάσσονται πονηρά βλέμματα.

Έτσι, αρχίζεις από νωρίς τις προετοιμασίες οι οποίες ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνουν:

– Δίαιτα και άσκηση για να καταφέρεις να γίνεις κορμάρα

– Πειραματισμούς σε χτενίσματα για να καταλήξεις στο look

– Υϊοθέτηση καινούριο look στο μακιγιάζ με ταυτόχρονη αγορά limited edition προϊόντων και φυσικά, αγωνιώδη αναζήτηση εκείνου του ρούχου που θα σε αναδείξει σε σταρ της βραδιάς.

Και εκεί που σε έχει πιάσει πανικός και νομίζεις πως δε θα τα καταφέρεις να μεταμορφωθείς μέσα σε ένα μήνα σε σταρ, η L’Oreal Professionnel έρχεται να σου δώσει τη λύση με ένα προϊόν που θα σε μεταμορφώσει στη πιο γοητευτική παρουσία όλων των εποχών.

Πρόκειται για το μοναδικό και υπέροχο άρωμα μαλλιών που σίγουρα θα έχεις ακούσει να συζητιέται εδώ και εκεί αλλά, ίσως, ακόμα δεν το έχεις μυρίσει για να καταλάβεις πως κρύβει το μυστικό μιας επιτυχημένης εμφάνισης.

Ναι. Θα με πεις υπερβολική.

Και θα έχεις δίκιο. Αλλά αυτό μου συμβαίνει κάθε φορά που μαθαίνω κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και ένα άρωμα στο κομμωτήριο είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο γεγονός.

Το δε Mythic Oil Le Parfum είναι τόσο υπέροχο που θα μου ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθήσω να κάνω μετρημένα σχόλια.

Mythic Oil Le Parfum

Αρχικά, πιστεύω πάρα πολύ πως μια γυναίκα με μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα, τραβάει όλα τα μάτια πάνω της. Και μπορεί κάποια προϊόντα hair styling ή περιποίησης να έχουν τέλεια μυρωδιά αλλά αυτή η μυρωδιά δεν έχει διάρκεια. Φορώντας, όμως, το Mythic Oil Le Parfum μπορείς να αναδύεις υπέροχο άρωμα όλο το βράδυ.

Αυτό, δεν το λες και λίγο πράγμα! Τι θα αναδύεις, όμως!
Τι να σου πρωτοπώ;

Το Mythic Oil Le Parfum έχει στις νότες κορυφής μανταρίνι, φραγκοστάφυλο και φύλλα βιολέτας. Στη καρδιά βρίσκονται άνθη πορτοκαλιάς, lily of valley και γιασεμί ενώ στη βάση μπλέκονται γλυκά η βανίλια, η καραμέλα και οι κόκκοι τόνκα. Ο μύθος λέει πως το Mythic Oil Le Parfum είναι εμπνευσμένο από τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας που είχαν δημιουργηθεί από τον βασιλιά Ναβουχοδονόσορ για να μπορέσει η γυναίκα του Σεμίραμις να βρει τα αρώματα της παιδικότητας της.

Ερωτικό, αισθησιακό, ζεστό και σοφιστικέ αυτό το άρωμα είναι το κομματάκι που έλειπε από το παζλ μιας ιδανικής εμφάνισης.

Το καλύτερο; Μπορείς να το φοράς και στο σώμα σου αντικαθιστώντας το άρωμα που φοράς συνήθως για να μην μπλέκονται οι διάφορες μυρωδιές και γίνεται δυσάρεστο το αποτέλεσμα!

Τέλος, να σου πω πως το Mythic Oil Le Parfum βρίσκεται σε μια υπέροχη συσκευασία που θυμίζει εντελώς γυναικείο μπουντουάρ. Έτσι, αν είσαι καλός άνθρωπος δεν θα πάρεις ένα μόνο για τον εαυτό σου αλλά θα φροντίσεις να το δωρίσεις και στις φίλες σου που δεν έχουν ακόμα κάνει τη κίνηση να το αποκτήσουν.