Moroccanoil the miracle

Το ξέρεις...τα λατρεύω!

Όποιος με ρωτήσει για τα μαλλιά μου απλά μπορώ να μιλάω για ώρες για το πόσο αγαπώ τη Moroccanoil και τα φανταστικά, μοναδικά, εξαιρετικά προϊόντα της!! Αλήθεια μπορώ να βάλω στην ίδια πρόταση τη Moroccanoil και όλα τα κοσμητικά επίθετα που ξέρω χωρίς να είναι υπερβολή! Γιατί ειλικρινά τη λατρεύω..χμμμ..το είπα αυτό έτσι? ΟΚ ας πάμε στην ουσία λοιπόν..

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ εκτός από το πολυαγαπημένο, κλασικό λαδάκι Moroccanoil Treatment και τέσσερα ακόμα προϊόντα της εταιρίας, που έχουν ξεχωριστή θέση στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών μου.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo

Το καλύτερο σαμπουάν που έχω δοκιμάσει πιθανότατα. Για αρχή το άρωμά του, αναζωογονητικό, ευχάριστο και με αρκετά μεγάλη διάρκεια.

Το Extra Volume Shampoo κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Δίνει όγκο και κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα ενώ τα αισθάνομαι απόλυτα καθαρά. Τα μαλλιά μου είναι μακριά, βαμμένα, λεπτά, ευαίσθητα και με τάση λιπαρότητας και παρατήρησα ότι χρησιμοποιώντας το δείχνουν πολύ πιο υγιή, δυνατά και ενυδατωμένα χωρίς όμως να λαδώνουν. Δίνει μια πραγματικά “επαγγελματική” αίσθηση από τη μυρωδιά μέχρι τα αποτελέσματά του και η ποσότητα που χρειάζομαι είναι πραγματικά πολύ μικρή. Μικρή ποσότητα και πολύ καλό μασάζ στις ρίζες κυρίως, κατά την εφαρμογή, πολύ καλό ξέβγαλμα και το Extra Volume Shampoo κάνει το θαύμα του!

Περιέχει επίσης αντιοξειδωτικό έλαιο αργκάν που είναι και η βάση των προϊόντων της Moroccanoil και θρεπτικά στοιχεία που αποκαθιστούν την υγεία των μαλλιών.

Moroccanoil Extra Volume Conditioner

Πριν δοκιμάσω ένα πραγματικά καλό Conditioner, θεωρούσα ότι όλα κάνουν πάνω κάτω την ίδια δουλειά.. Ε λοιπόν όχι!

Το Extra Volume Conditioner είναι ο καλύτερος σύντροφος του Extra Volume Shampoo και μαζί κάνουν θαύματα! Έχει τη χαρακτηριστική, θεϊκή μυρωδιά που έχουν όλα σχεδόν τα προϊόντα της Moroccanoil. Δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά, ξεμπερδεύει (καθόλου εύκολη δουλειά για λεπτά, μακριά μαλλιά σαν τα δικά μου), χαρίζει λάμψη και κίνηση. Αν το αφήσεις λίγο παραπάνω (συνήθως το αφήνω γύρω στα 5 λεπτά) μπορεί να δουλέψει και ως μάσκα. Η ποσότητα που χρειάζομαι για μήκος και άκρες είναι επίσης πολύ μικρή και τα 250 ml θα σου κρατήσουν πάρα πολύ.. Φαντάσου ότι ακόμα χρησιμοποιώ το Moisture Repair Conditioner και απλά δεν τελειώνει!

Moroccanoil Curl Defining Cream

Τα μαλλιά μου φυσικά είναι σπαστά. Αν με δεις στις διακοπές τότε σίγουρα θα δεις μικρά κόκκινα απαλά μπουκλάκια αλλά συνήθως η βούρτσα, το Moroccanoil Treatment και το πιστολάκι είναι οι καλύτεροί μου φίλοι και ό,τι χρειάζομαι για το τέλειο ίσιωμα. Το θέμα είναι ότι τα σπαστά ή τα σγουρά μαλλιά όσο όμορφα και αν δείχνουν όταν είναι περιποιημένα, τόσο άσχημα μπορεί να δείχνουν αν φριζάρουν.. και δυστυχώς.. φριζάρουν και μάλιστα συνέχεια! Και ειδικά όταν βρέχει.. το χάος!

Η Curl Defining Cream, όπως καταλαβαίνεις είναι η σωτηρία μου.

Είναι σε μορφή κρέμας, χαρίζει απαλότητα και κίνηση στα μαλλιά και όχι το στυλιζαρισμένο, άκαμπτο αποτέλεσμα που δίνουν ανάλογα προϊόντα. Η προηγμένη τεχνολογία της προσφέρει εντατική φροντίδα και “μνήμη” της φόρμας της μπούκλας ενώ ελέγχει το φριζάρισμα, παρέχοντας βέλτιστο κράτημα.

Μετά το λούσιμο απλώνω μία γενναία ποσότητα σε καλά στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά και στεγνώνω με φυσούνα, που βοηθάει τις μπούκλες. Αφού ολοκληρώσω το styling απλώνω, στις άκρες κυρίως, λίγο από το Moroccanoil Treatment για φροντίδα και απαλότητα αλλά και για να κρατήσω σίγουρα μακριά το φριζάρισμα ακόμα και τις μέρες που η υγρασία καταστρέφει και το πιο επαγγελματικό ίσιωμα.

Tips & Tricks

Αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά και το αποτέλεσμα ακόμα και με τη φυσούνα δεν είναι ποτέ τέλειο δοκίμασε να τα βοηθήσεις με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Το ψαλίδι είναι καλό να είναι στο μέγεθος της φυσικής σου μπούκλας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό. Για να μην ταλαιπωρήσεις πολύ τα μαλλιά σου μπορείς να επιλέξεις τυχαία μικρές τούφες τόσο στα εξωτερικά όσο και στα εσωτερικά μαλλιά σου. Έτσι οι μπούκλες με το ψαλίδι θα ανακατευτούν με τις δικές σου και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο και φυσικό!

Moroccanoil Luminous Hairspray

Με μία λέξη: Η έκπληξη!

Δε χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ λακ. Σιχαίνομαι τη μυρωδιά τους, το έντονο, στυλιζαρισμένο κράτημα, τη υφή που δίνουν στα μαλλιά μου ενώ ταυτόχρονα αισθάνομαι ότι κάνουν τα μαλλιά να λαδώνουν πιο γρήγορα και ερεθίζουν το δέρμα. Έτσι όταν έπρεπε να δοκιμάσω τη Luminous Hairspray δεν το έκανα με την καλύτερη διάθεση.. Αλλά το προϊόν αυτό είναι τόσο μα τόσο διαφορετικό από ό,τι έχω δοκιμάσει ως τώρα..

Καταρχάς η μυρωδιά του είναι η κλασική της Moroccanoil που λατρεύω και δεν αισθάνομαι ότι με πνίγει καθόλου. Είναι παράξενο γιατί αισθάνομαι σαν να “ντύνει” τα μαλλιά με ένα αόρατο φιλμ, που ενώ δίνει το κράτημα που χρειάζομαι, δεν κολλάει. Χαρίζει μεσαίο, ευέλικτο κράτημα που διατηρεί το χτένισμα. Κάνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα ενώ απομακρύνεται εύκολα με το βούρτσισμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Επίσης, η μοναδική φόρμουλα καλύπτει τα μαλλιά με μία ανακλαστική ασπίδα που χαρίζει φυσική λάμψη, καταπολεμά το φριζάρισμα και την υγρασία.

Είναι φανταστική, εντελώς διαφορετική από τις κοινές λακ, λατρεύω τη μυρωδιά της (πόσο παράξενο για μία λακ!!) και τη χρησιμοποιώ πλέον.. κάθε φορά!

Τέσσερα νέα αγαπημένα προϊόντα που αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις τις επιλογές σου ανάλογα με τις ανάγκες σου και να τα δοκιμάσεις γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τα αγαπήσεις και εσύ! Αν πάλι τα έχεις ήδη δοκιμάσει πες μου.. τα λατρεύεις όσο και εγώ?

Και αν έχεις προτάσεις για άλλα «παιχνιδίσματα» να μου πεις επίσης, γιατί.. True love lasts!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ