Μάθε τα πάντα για την προστασία των μαλλιών απο τον ήλιο με τα νέα προϊόντα της Angelopoulos Hair

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Αngelopoulos Ηair company είναι εδώ να μας δώσει τα φώτα της σε ότι αφορά τις τάσεις σε χρώμα, κούρεμα αλλά και τις πολυπόθητες θεραπείες μαλλιών.

Η πιο σύγχρονη hot τάση χρώματος για φέτος λέγετε bright contouring. Πρόκειται για μια τεχνική που βασίζεται στις μελετημένες τοποθετήσεις χρώματος ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του φωτός και της σκιάς. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε τον καθορισμό και επαναπεριγραφή του σχήματος του προσώπου τονίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά μας και τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας.

Ιδανικά κουρέματα για την καλοκαιρινή αυτή season που δένουν και με το contouring είναι το long bob με ελαφρύ φιλάρισμα,το natural inversion όπως και ασύνδετα καρέ με εσωτερικές διαβαθμίσεις.

Τέλος έχουμε το κομμάτι της προστασίας της τρίχας στο οποίο ξεκινάμε με αναδόμηση. Βest seller θεραπεία αναδόμησης για φέτος έχει αναδειχθεί η sos από την sweet professional λόγο των αποτελεσμάτων της από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αφού λοιπόν αναδομήσαμε πάμε να λειάνουμε, να ενυδατώσουμε και ανάλογα με το τι θέλουμε να ισιώσουμε η όχι τα μαλλιά είτε κάνοντας συνδυαστικά first shampoo με cronology η touch of silk είτε nanocure gold& collagen για θεαματικά αποτελέσματα που θα διαρκέσουν 3-5 μήνες.


Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!! Κάντε κλικ εδώ και μάθετε τα πάντα για όλα τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα.