Μαλλιά…. «προστατευμένα» από τον ήλιο και τους ρύπους! H λύση απο την Angelopoulos Hair Company

Το καλοκαιράκι ολοένα και πλησιάζει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος, δίνει λύσεις για να φροντίσετε τα μαλλιά σας, όπως τους αξίζουν.

Πρωτοπόρος στην περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών, η Angelopoulos Hair Company, σε συνεργασία με τη Sweet professional, την πρώτη εταιρία στο χώρο των θεραπειών, οι οποίες βασίζονται στη βιοτεχνολογία, προσφέρει σειρά θεραπειών για τα μαλλιά σας που τα ενυδατώνουν και τα προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου αλλά και την περιβαλλοντική ρύπανση, παράγοντες οι οποίοι αφυδατώνουν και αδυνατίζουν τα μαλλιά.

Μια θεραπεία ενδυνάμωσης και θρέψης με την S.O.S impact shock σε συνδυασμό με την Cronology θα γεμίσει την τρίχα με πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, αλλά και ενυδατικά στοιχεία, προσθέτοντας ελαστικότητα και λάμψη στα αδύναμα, λεπτά και εύθραυστα μαλλιά.

Για τα σκληρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά η Total Gold θα δώσει ζωντάνια, κίνηση και antifrizz αποτέλεσμα, επαναφέροντας τη χαμένη κερατίνη και διατηρώντας την απαιτούμενη υγρασία στις εσωτερικές στιβάδες της τρίχας.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το καλοκαιρινό «πρόγραμμα» οι θεραπείες λείανσης, μια και είναι εκείνες οι οποίες θα κάνουν τα μαλλιά σας ευκολοχτένιστα και χωρίς φριζάρισμα, κάνοντας το ξεμπέρδεμα μετά την παραλία ευχάριστη συνήθεια.

Προσθέτοντας στην οικογένεια των θεραπειών λείανσης και τη βιολογική σειρά με σύμπλεγμα φυσικών οξέων, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, έχετε πλέον την επιλογή ανάμεσα στο απόλυτο silk αποτέλεσμα της brazilian hair treatment, αλλά και πιο φυσικά, γεμάτα κίνηση μαλλιά, με τη first shampoo.

Must Items για τα μαλλιά στο καλοκαιρινό νεσεσέρ:

• Αντιηλιακό spray με φίλτρο προστασίας UV,

• Μάσκες ενυδάτωσης πιο εντατικά για να μην αφήνετε την υγρασία να φεύγει απο τα μαλλιά σας -τους μήνες που την έχετε περισσότερο ανάγκη- κάνοντάς τα πιο θαμπά και γεμάτα ψαλίδα.