Η Βαφή Μαλλιών Με Αντιφλεγμονώδη Δράση Είναι Πλέον Στο Angelopoulos Hair Company

Την προηγούμενη δεκαετία η ανάπτυξη στις βαφές μαλλιών και η πληροφόρηση σχετικά με τα συστατικά τους,περιοριζόταν στο να μας λέει τι δεν έχουν οι βαφές, πχ.(χωρίς βαρέα μέταλλα, χωρίς αμμωνία κτλ), έτσι ώστε να νομίζουμε ότι είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές χωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά βρίσκεται μέσα σε αυτές.

Αυτά συνέβαιναν μέχρι τις βαφές μαλλιών 2019!

Η νέα δεκαετία μας φέρνει κάτι καινούργιο και καινοτόμο. Οι CI3D 3D, οι νέες μόνιμες βαφές μαλλιών είναι εδώ και αυτή τη φορά θα αποκαλύψουμε τι περιέχουν, όχι τι δεν βάλαμε μέσα.

Tι είναι η CI3D 3D Βαφή?

Ονομάζεται CI3D 3DD γιατί τρία είναι τα βασικά συστατικά της: 1D: Η Κανναβιδιόλη ειναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε φαρμακευτικά σκευάσματα και διάσημη για την αντιφλεγμονώδη δράση της. Η παρουσία κανναβιδιόλης της στη CI3D 3D καθιστά τη βαφή μαλλιων πιο καλλυντική για την τρίχα και πιο ήπια για το δέρμα της κεφαλής. Σε συνδυασμό με το πολύ χαμηλό ποσοστό αμμωνίας, η εμπειρία της μόνιμης βαφής μαλλιών αλλάζει πλέον για την πελάτισσα στα κομμωτηρια μας! 2D: Η Υδρολυμένη κερατίνη είναι ο τύπος της κερατίνης που εισχωρεί στην τρίχα και ισχυροποιεί τους δισουλφιδικούς δεσμούς της κάνοντας την ανθεκτικότερη.Με Αποτέλεσμα, λιγότερη ψαλίδα μαλλιών και λιγότερα σπασίματα στην τρίχα. 3D: Το Argan Οil είναι το γνωστό έλαιο που δρα ως εντατική θεραπεία για την τρίχα τη στιγμή που αυτή βάφεται. Χάρη σε αυτό η ενυδάτωση των μαλλιών διατηρείται στα σωστά επίπεδα και δεν ξεραίνει ούτε καίει την δομή της τρίχας. BONUS: Η CI3D 3Dέχει από τα χαμηλότερα επίπεδα αμμωνίας της αγοράς,γεγονός που την καθιστά αποτελεσματική μεν καλλυντική δε.

Το Αποτέλεσμα της βαφής Θεραπείας

Όλα δείχνουν ότι η CI3D 3D είναι μια αξιόπιστη βαφή θεραπεία που θα επιτρέψει στον κομμωτή να δουλέψει με ασφάλεια και θα δώσει στην πελάτισσα αποτέλεσμα και ηρεμία. Έτσι ξεκινάει η νέα δεκαετία, με καινούργια δεδομένα για το κομμωτήριο και την πελατεία του.


Θάνος Βασαλάκης Creative Director, Angelopoulos Hair Company