Η νέα εποχή στην κομμωτική είναι γεγονός μέσα απο την Angelopoulos Hair

Η εταιρια Αngellopoulos hair company σε συνεργασια με την colorbrand παρουσιασαν την Δευτερα 21 Νοεμβριου στο ξενοδοχειο President σε ενα μοναδικο σοου το οποιο παρακολουθησαν πανω απο 500 επαγγελματιες κομμωτες απ’ ολη την Ελλαδα την νεα συλλογη θεραπειων που εισηγαγαν προσφατα απο τη Βραζιλια.

Προκειται για μια σειρα προιοντων καταλληλα και απαραιτητα για για τα μαλλια της συγχρονης γυναικας που τοσο πολυ ταλαιπωρουνται απο τα χημικα συστατικα των βαφων αλλα και απο τα προιοντα styling.

Η σειρα πλαισιωνεται απο θεραπειες που προσφερουν αμεση αναδομηση, ενυδατωση και λαμψη στα αφυδατωμενα μαλλια με μια και μονο εφαρμογη μεσα απο μια και μονο επισκεψη στον εξειδικευμενο συμβουλο-κομμωτη σας! Το first shampoo που ηγειται της σειρας ειναι ενα μοναδικο προιον που ουσιαστικα παει την γνωστη σε ολους μας υπηρεσια της brazilian keratin ακομα ενα βημα παρακατω αφου χαριζει στα μαλλια ουσιαστικα με την διαδικασια του λουσιματος και μεσω της τεχνολογιας που προσφερει τη λυση για οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπιζουν τα ταλαιπωρημενα σας μαλλια.
Η σειρα S.O.S,για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενεργεί μεσω εσωτερικης αναδομησης της τριχας και προσφέρει 100% αναδόμηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και όχι μόνο!

Τη σειρα κλεινει ενα πραγματικα καινοτομο και ολοκληρωμενο προιον το anti-aging το οποιο εφαρμοζεται ταυτοχρονα στο τριχωτο του κεφαλιου και στο προσωπο και χαριζει λάμψη και υγεία.
Εκτος απο τον πρωτοπορο στο ειδος «βασιλια της brazilian therapy» στη χωρα μας Ιωάννη Αγγελοπουλο. Φυσικα και ολα αυτα τα προιοντα μπορειτε να τα βρειτε και στα εξειδικευμενα 9 πλεον καταστηματα της εταιριας. Ύστερα απο την τεραστια επιτυχια που εχει το συγκεκριμενο εγχειρημα στη χωρα η εταιρεία μας ανοιγει επιπλεον σημεια εξυπηρετησης στην Πανορμου και στην Ν.Σμυρνη ετοιμη να εξυπηρετησει το αυξημενο ενδιαφερον του καταναλωτικου κοινου.

Η νέα εποχή στην κομμωτική είναι γεγονός μέσα απο την Angelopoulos Hair

Τα προιοντα θα μπορειτε να τα γνωρισετε και να τα εφαρμόσετε επίσης στα μαλλια σας σε εξειδικευμενους συνεργαζομενους κομμωτες σε ολη τη χωρα…μηπως τελικα ο δικος μας «βασιλιας των μαλλιων» δεν ειναι γυμνος αλλα ειναι εδω για να καλυψει και τις πιο τρελες απαιτησεις των κουρασμενων μας μαλλιων;