Η Angelopoulos Hair προτείνει: Eυκολοχτένιστα μαλλιά με First Shampoo

Και επειδή το 2017 είναι η χρονιά θα μας βρει με τα πιο υγιή μαλλιά..αυτές είναι οι πιο καινοτόμες θεραπείες στο χώρο της κομμωτικής από τον μετρ του είδους και βασιλιά της κερατίνης όπως τον αποκαλούν κυανίνη Αγγελόπουλο
ιδιοκτήτη της αλυσίδας εξειδικευμένων καταστημάτων για θεραπείες μαλλιών με κεράτινη angelopoulos hair company. Οι θεραπείες κερατίνης έχουν αναδεχθεί ως το hair των τελευταίων ετών μιας και εκατομμύρια γυναικών αλλά και ανδρών απολαμβάνουν τις ιδιότητες της συγκεκριμένης θεραπείας. Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και η κεράτινη έχει εξελίχθη θεαματικά κάνοντας την υπηρεσία αυτή πιο γρήγορη και με καλύτερα αποτελέσματα αλλά και με αρκετές καινοτομίες οπού παλαιοτέρα δεν υπήρχαν εταιρία στην οποία ανήκουν αυτά τα καινοτόμα προϊόντα ονομάζεται hair profesional και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη και προβλήματα μαλλιών είτε με ενυδατικές θεραπείες είτε με αναδομιτικες ,αντιγηραντικες και φυσικά ιδιωτικές θεραπείες λείανσης.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ναυαρχίδα για την hair profesional ειναι το first shampoo.

Το first είναι θεραπεία λείανσης των μαλλιών γνωστή στο εύρη κοινό και ως brazilian. Η διάφορα της από τον ανταγωνισμό είναι κατ αρχάς ότι πρόκειται για ένα βιολογικό προϊόν πολύ φιλικό στο δέρμα και στα μαλλιά για αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρά παιδια, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες αφού δεν περιέχει καθόλου βλαβερά η τοξικά συστατικά όπως η φορμαδευλδη. Ακόμα είναι συμβατή με οποιαδήποτε τεχνική εργασία έχει προηγηθεί στα μαλλιαρή διαδικασία της εφαρμογής έχει απλουστευτεί μειώνοντας το χρόνο του πελάτη στο κομμωτήριο και επίσης δίνεται η δυνατότητα οποιασδήποτε τεχνικής χρώματος αμέσως μετά την θεραπεία χωρίς να μειώσει καθόλου το αποτέλεσμα της. Λούσιμο η και πιάσιμο των μαλλιών από την ιδία κιόλας μερα! Αποτέλεσμα της θεραπείας αυτής είναι μαλλιά ίσια, λεία, λαμπερά ευκολοχτενιστα και αντιφριζ για 4-5 μήνες

Μια ακόμη πολύ διαδεδομένη θεραπεία από την hair profesional ειναι η sos.η sos εχει πολλές χρήσεις και απευθύνεται σε κοινό με λίγο έως πολύ κατεστραμμένα μαλλιαρή βασική λειτουργεί της α είναι η θερμική επιδιόρθωση, δηλαδή περνούμε ένα μαλλί που έχει υποστεί φθορά και σε πρώτη φάση το αναδομούμε ώστε να σταματήσει να σπάει και σε δεύτερη φάση το ενυδατώνουμε χαρίζοντας του λάμψη και απαλότητα. αποτέλεσμα της α είναι η ελαφριά διόγκωση και ενδυνάμωση ώστε να σταματήσει το σπάσιμο και να αποκτήσει σωματικοί φινίροντας με ενυδάτωση. αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία ξεβγάζεται και έτσι ο πελάτης μπορεί να ζητήσει οποιοδήποτε χτένισμα χωρίς περιορισμούς. Άλλη εφαρμογή της α είναι η μίξη της μέσα σε βαφή η ντεκουπάζ για την πρόληψη της φθοράς της τρίχας από τεχνικές εργασίες.

Μια από της τοπ θεραπείες ενυδάτωσης από την hair profesional ονομάζεται cronology. Η καινοτομία αυτής της θεραπείας λέγετε χαρτογράφηση της τρίχας και αυτό είναι που την ξεχωρίζει από της υπόλοιπες ενυδατικές θεραπείες του χωρου. Η χαρτογράφηση είναι ο διαχωρισμός των αναγκών της τρίχας για αμινοξέα και πρωτεινες. Έτσι η cronology καταφέρνει να επιτύχει το μάξιμουμ της ενυδάτωσης χωρίς να βαραίνει καθόλου τα μαλλιά αφού μέσω της χαρτογράφησης δίνει τα πολύτιμα συστατικά της εκεί που ακριβώς χρειαζεται. Πολλοί την χαρακτηρίζουν και ως το νέο bottox μαλλιών αφού εκτός από την βαθειά ενυδάτωση προσδίδει και «γεμισμα» στην τριχα. Επίσης είναι συμβατή με όλους τους τύπους μαλλιών.