Hair extensions Remy Hair

Τα μαλλιά REMY HAIR είναι 100% virgin REMY ποιότητας 7Α, δηλαδή παρθένα μαλλιά που δεν έχουν υποστεί καμία χημική ή τεχνική επεξεργασία και για αυτό είναι και τα πιο σπάνια της αγοράς!

Έχουν μήκος 50-55 cm, είναι κυματιστά από φυσικού τους (το 90% των γυναικών της Ινδίας έχει κυματιστό μαλλί)

Διατίθενται σε τρέσες, σε τρέσες με clips και σε extensions. Όλες οι τρέσες έχουν βάρος 115 grams και πλάτος 120-130 cm. Τα extensions-τουφάκια έχουν κόλλα σκληρής κερατίνης, βάρος 1 gram ανά τουφάκι και παρέχονται σε 25άδες (20 grams).

Hair extensions Remy HairΤελευταία ο όρος REMY hair ακούγεται σχεδόν παντού. Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι διαθέτουν αυτόν τον σπάνιο τύπο μαλλιού. Άλλοι σκοπίμως για να παραπλανήσουν τους ενδιαφερόμενους και άλλοι συχνά από άγνοια για το είδος που εμπορεύονται. Αναρωτηθήκατε ποτέ, γιατί όλοι αυτοί που πουλάνε μαλλιά δήθεν REMY, δεν διαθέτουν το μαλλί στην αρχική-παρθενική του μορφή και απόχρωση, παρά μόνο στους διάφορους συνηθισμένους χρωματισμούς;

Γιατί απλούστατα το μαλλί που πουλάνε δεν είναι REMY! Τα REMY μαλλιά έχουν όλα τα λέπια τους ανέπαφα και όλα διευθετημένα κατά τη φυσική τους φορά. Όταν τα μαλλιά δεν έχουν περισυλλεχτεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ομόρροπα, για να μην μπερδεύονται βυθίζονται σε δυνατά οξέα μέχρι να αφαιρεθούν τα λέπια τους τελείως. Και φυσικά μαζί με τα λέπια, που είναι η επιδερμίδα του μαλλιού, χάνεται και η λάμψη τους, η αντοχή τους, η ελαστικότητά τους και φυσικά το αρχικό τους χρώμα.

Για να καλύψουν τα εργοστάσια αυτή την τεράστια απώλεια, αφού τα χρωματίσουν, καλύπτουν τα απολεπισμένα πλέον μαλλιά με στρώσεις σιλικόνης και χημικών, χαρίζοντάς τους έτσι λίγο από τη χαμένη λάμψη τους. Αρχικά δείχνουν όμορφα, αλλά μετά από λίγα λουσίματα, η σιλικόνη θα χαθεί οριστικά, κάνοντας τα μαλλιά θαμπά και άγρια.

Αυτός ο τύπος μαλλιού είναι και ο πιο συνηθισμένος στην αγορά και φυσικά δεν είναι μαλλί REMY, αλλά μαλλί χημικά επεξεργασμένο που ονομάζεται PROCESSED NO REMY.

Η διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση των επεκτάσεων μαλλιού, προϋποθέτει παράλληλα και μια αστείρευτη πηγή προέλευσης. Συχνά ακούμε για ευρωπαϊκό μαλλί. Πώς είναι δυνατόν οι ευρωπαίες, που συνήθως επιδιώκουν να μακραίνουν τα μαλλιά τους, να μπορούν να δημιουργούν τόσο μεγάλα αποθέματα; Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα ποιοτικά μαλλιά για extensions προέρχονται από την Ινδία.

Το ινδικό μαλλί κατά κύριο λόγο είναι σκούρο, κυματιστό, γερό και στη δομή του αρκετά ταιριαστό με το ευρωπαϊκό. Βασικό στοιχείο της καλής ποιότητας του Ινδικού μαλλιού, είναι ότι οι Ινδές λόγω παράδοσης και κουλτούρας, περιποιούνται τα μαλλιά τους με έναν ξεχωριστό φυσικό τρόπο. Έτσι, αποφεύγοντας ρητά κάθε είδους τεχνικές εργασίες και τη χρήση χημικών (βαφών, περμανάντ κτλ) τα διατηρούν απόλυτα υγιή και λαμπερά.

Hair extensions Remy HairΒάση θρησκευτικών παραδόσεων, οι Ινδές για να κερδίσουν την εύνοια των Θεών, δωρίζουν τα μαλλιά τους στους ναούς.

Τα μαλλιά πριν δωριθούν γίνονται πλεξούδες ή κοτσίδες ώστε αφού κοπούν να μην είναι σκόρπια και μπερδεμένα, αλλά διευθετημένα ομοιόμορφα, για να μπορεί εύκολα να ξεχωρίζει η ρίζα από την άκρη τους. Έτσι, όλα τα μαλλιά, μπορούν χωρίς χημικές επεξεργασίες να γίνουν τα καλύτερα REMY hair extensions, 100% φυσικά όπως και τα δικά σας μαλλιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2108070187