H Angelopoulos Hair προτείνει: Λαμπερές άκρες στο πι και φι!

Η άνοιξη 2017 είναι η εποχή που θα σας βρει με τα πιο υγιή μαλλιά κι αυτό σας το «υπόσχεται» και ο «βασιλιάς» της κερατίνης, Ιωάννης Αγγελόπουλος, με τις θεραπείες που προτείνει.

Οι θεραπείες κερατίνης είναι το must των τελευταίων ετών. Εκατομμύρια γυναικών αλλά και ανδρών κάνουν τη γνωστή σε όλους brazilian keratin treatment στα μαλλιά τους, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες της θεραπείας αυτής. Η «Angelopoulos hair company», ως expert του είδους, έχει τις πιο top εταιρίες στο χώρο της κερατίνης.

«Nanocure», «brazilian», «keratin», «chocolate», «complex» είναι από τα bestseller του είδους, με πολύχρονη δυναμική παρουσία στα κομμωτήρια. Πώς λειτουργεί; Το μοναδικό συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» που αναμιγνύεται απλά με τα μαλλιά τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό μέρος. Προσδίδει συστατικά που έλειπαν εξαρχής αλλά και όσα έχουν χαθεί με την πάροδο του χρόνου. Τα μόρια της κερατίνης διεισδύουν στο φλοιό της τρίχας, επιδιορθώνοντάς την εκ των έσω. Επίσης, συμπληρώνει τα κενά μεταξύ επιδερμίδας και στελέχους της τρίχας, στεγανοποιώντας τη και καθιστώντας την άθραυστη. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται η λείανση, η δραματική μείωση στο φριζάρισμα, που αγγίζει το 100%, το εύκολο ίσιωμα των μαλλιών με ένα στέγνωμα, αλλά και η προστασία από την ψαλίδα και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία και οι ρύποι. Εκτός της κερατίνης, η θεραπεία περιέχει ένα μίγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από 11 πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια.

Total collagen
Είναι η νέα θεραπεία λείανσης, ειδικά σχεδιασμένη για ξανθά μαλλιά, εμπλουτισμένη με κολλαγόνο. Αυτή η πολύ σημαντική πρωτεΐνη είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα της τρίχας καθώς και για τη λάμψη της. Ακόμη, το κολλαγόνο αποτελεί το δομικό στοιχείο ενδυνάμωσης του στελέχους της τρίχας. Τα οφέλη της θεραπείας είναι τα εξής:
Επαναφέρει το χαμένο κολλαγόνο στα μαλλιά, ενδυναμώνει το στέλεχος της τρίχας, προστατεύει από την ψαλίδα, εξαλείφει το φριζάρισμα χωρίς να ισιώνει τα σγουρά μαλλιά, ανανεώνει την brazilian keratin treatment σε ελάχιστο χρόνο και με μικρό κόστος. Επίσης, αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά, αναδεικνύει και κλειδώνει το χρώμα σταματώντας το ξεθώριασμα, μειώνει το χρόνο του χτενίσματος κάνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και αυξάνει τη λάμψη και την απαλότητα. Η θεραπεία διαρκεί 1,5 με 2 μήνες.

Total gold
Θεραπεία 2ης γενιάς, εμπλουτισμένη με ρινίσματα χρυσού 24 καρατίων. Ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο μέταλλο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα μόρια χρυσού που περιέχονται στη θεραπεία βοηθούν στην κυτταρική ανανέωση και προσφέρουν ενυδάτωση στα μαλλιά. Επίσης, οφέλη της θεραπείας είναι η ενδυνάμωση, η ενυδάτωση και η βελτίωση της υφής της τρίχας, η προστασία από ακτίνες UVA και UVB. Επίσης, εξαλείφει το φριζάρισμα χωρίς να ισιώνει τα σγουρά μαλλιά, ανανεώνει την brazilian keratin treatment για 2 μήνες και τέλος κάνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με έξτρα λάμψη.