GHD -good hair day, every day

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ STYLING

Γυρνώντας πίσω στο 2001, το λανσάρισμα του ghd styler για ίσιωμα αποτέλεσε το παγκόσμιο φαινόμενο στο styling. H μόδα υπέδειξε ότι τα ίσια μαλλιά είναι αναγκαίο στοιχείο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας και έτσι το ghd styler που ήταν διαθέσιμο στις καταναλώτριες, μέσα από επιλεγμένα κομμωτήρια του πλανήτη, έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να πετύχει το απόλυτο ίσιο γρήγορα και εύκολα στο σπίτι της. Η καινοτομία έγινε δομικό στοιχείο της ghd και την εκτίναξε μακριά από τον ανταγωνισμό. Το 2010 εγκαινιάστηκε ένα υπερσύγχρονο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου που απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες με σκοπό την συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων νέων τεχνολογιών που θα κρατάνε την ghd στην κορυφή του styling. To πρώτο εργαλείο που ενσωμάτωσε τις νέες πατενταρισμένες τεχνολογίες ήταν το σεσουάρ ghd air® που λανσαρίστηκε το 2012. Η έρευνα και οι καινοτομίες συνεχίστηκαν με αποκορύφωμα το λανσάρισμα του ghd aura® το 2014, το τεχνολογικό επίτευγμα στον κλάδο των σεσουάρ με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες που δίνει τη δυνατότητα για styling και στέγνωμα την ίδια στιγμή. Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές με την νέα curve® σειρά που ακολούθησε (με τα στρογγυλά ψαλίδια και τις ράβδους) , που έσπασε κάθε ρεκόρ ζήτησης παγκοσμίως για πρωτοεμφανιζόμενη σειρά και την λάτρεψαν εκατομμύρια κομμωτές και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η αυτοπεποίθηση περνάει σε μια νέα εποχή. Η συνεργασία επιστημόνων με stylists ανέπτυξε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που δίνει στα χέρια σας πρωτόγνωρη δύναμη. Η ghd σας παρέχει ο.τι χρειάζεστε για το στέγνωμα, το styling, τις μπούκλες και την προστασία των μαλλιών σας με τα υψηλότερα standards. Αυτός είναι και ο λόγος που η ghd έχει αγαπηθεί από τους επαγγελματίες και χρησιμοποιείται σε όλα τα κομμωτήρια του πλανήτη. Για εμάς υπάρχει μία βασική αρχή – η καλή μέρα για τα μαλλιά είναι η κάθε μέρα.Μπορείτε να βρείτε τα προιόντα Ghd εδώ

ghd platinum®

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ STYLER ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Σας παρουσιάζουμε το ghd platinum®. Για το απόλυτο styling αποτέλεσμα χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών σας. Η πατενταρισμένη Τri-zone™ τεχνολογία διατηρεί την ασφαλέστερη θερμοκρασία για τα μαλλιά από τη ρίζα στις άκρες. Απαράμιλλο styling, κομψά και υγιή μαλλιά – με ένα μόνο πέρασμα.

ghd V gold series

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟ STYLING

Ευελιξία; Ναι. Πολυτέλεια; Φυσικά. Σας παρουσιάζουμε τη χρυσή σειρά ghd V gold. Διατίθεται σε τρία μεγέθη – κλασικό, mini και max – υπάρχει ένα εργαλείο για κάθε styling ανάγκη. Με την προηγμένη κεραμική τεχνολογία θερμότητας και τις λείες, καμπυλωτές πλάκες, τα μαλλιά θα αποκτήσουν απαράμιλλη λάμψη με μοναδική ευκολία. Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο χρυσός σας ταιριάζει…

ghd aura®

ΤΟ STYLING ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ

Με τοghd aura® στα χέρια σας τα μαλλιά σας θα σας λατρεύουν για πάντα. Χάρη στην ευθύβολη και κατά 42% πιο στοχευμένη ροή αέρα, το ghd aura® σας επιτρέπει να κάνετε συγχρόνως στέγνωμα και styling σε ξεχωριστά τμήματα των μαλλιών χωρίς να επηρεάζονται καθόλου τα υπόλοιπα μαλλιά. Επιπλέον η επαναστατική τεχνολογία Cool-Wall™ σας επιτρέπει να πλησιάσετε στο δέρμα του κεφαλιού και να δημιουργήσετε στιγμιαία μοναδικό όγκο στη ρίζα. Είναι το απόλυτο εργαλείο styling και στεγνώματος που θα σας δώσει έναν πρωτόγνωρο έλεγχο στα μαλλιά που δεν έχει προηγούμενο. Η επανάσταση στην συμβατική ρουτίνα.

ghd air®

ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ

Δεν είστε ανυπόμονοι – απλά έχετε πολλά να κάνετε. Δεν θέλετε να δείχνετε άψογοι μέσα στο επιβαρυμένο σας πρόγραμμα; Αν ναι, τότε τοghd air® είναι ο τέλειος styling σύντροφος. Με πανίσχυρο επαγγελματικό μοτέρ υψηλής πίεσης στεγνώνει τα μαλλιά πιο γρήγορα από όλα τα συμβατικά επαγγελματικά πιστολάκια. Η προηγμένη ιονική τεχνολογία ελαχιστοποιεί το φριζάρισμα και θα δώσει στα μαλλιά ένα κομψό, λείο επαγγελματικό αποτέλεσμα σε μηδέν χρόνο. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

ghd curve®

ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Δημιουργήστε με πολύ ευκολία επαγγελματικές μπούκλες για μία απαστράπτουσα εμφάνιση εκτός ανταγωνισμού. Ο, τι τύπος γυναίκας και αν είστε, η σειρά ghd curve® προσφέρει μια ποικιλία από πρωτοποριακά εργαλεία styling που καλύπτουν κάθε τύπο και μήκος μαλλιών. Αναπτύχθηκε από επιστήμονες της ghd που ενσωμάτωσαν την κατοχυρωμένη τεχνολογία tri-zone™ για να δημιουργήσετε εκπληκτικές μπούκλες με υγιή όψη που θα διαρκέσουν πραγματικά για μεγάλο διάστημα.

ghd Collection από Βούρτσες & Χτένες

ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο,ΤΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

Επειδή νοιάζεστε για τα μαλλιά σας θέλετε μια σειρά από καινοτόμες βούρτσες για να δημιουργείτε μοναδικά στυλ και να διατηρείτε καθημερινά την εμφάνιση σας. Η συλλογή της ghd από βούρτσες και χτένες τα έχει όλα: από χτένα ξεμπερδέματος μέχρι κυλινδρική βούρτσα με φυσική τρίχα. Κάθε μία έχει τον δικό της ρόλο στην εμφάνιση σας και γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό. Η επαγγελματική μας συλλογή χρησιμοποιείται σε όλα τα κομμωτήρια του πλανήτη και καλύπτει κάθε ανάγκη για εντυπωσιακές δημιουργίες προστατεύοντας συγχρόνως τα μαλλιά. Μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

ghd style

ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ

Πίσω από κάθε εντυπωσιακή εμφάνιση βρίσκονται πάντα αξιόπιστα προϊόντα. Επιλέξτε λοιπόν μια εταιρία με πιστοποιήσεις στο αποτέλεσμα και όχι στη θεωρία. Η σειρά της ghd από εξειδικευμένα styling προϊόντα σχεδιάστηκε από στυλίστες και αναπτύχθηκε από επιστήμονες της ghd για να καλύψει κάθε ανάγκη ακόμα και στην πιο μικρή της λεπτομέρεια. Ίσιωμα και έλεγχος, όγκος και ανάγλυφες δημιουργίες, σύστημα προστασίας από τη θερμότητα σε κάθε προϊόν , είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρουν τα styling προϊόντα της ghd. Θα νιώσετε απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε στυλ που θέλετε να προβάλετε.