CI3D 3D, το Launch party της νέας βαφής μαλλιών, ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς!

Και πώς να μην είναι κοσμικό γεγονός όταν την Δευτέρα 17/2 το ΑCRO Club ξεχείλισε από την αφρόκρεμα των Ελλήνων κομμωτών και πλήθος λαμπερών celebrities!

Οδηγός μήκους μαλλιών

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν τρεις μεγάλες προσωπικότητες. Ο κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι κκ Ιωάννης και Νικόλας Angelopoulos εμπνεύστηκαν και διοργάνωσαν αυτό το λαμπερό event. Με αυτό τον τρόπο παντρεύτηκαν ο χώρος του φαρμάκου και της κομμωτικής δίνοντας στους επαγγελματίες κομμωτές μία νέα μόνιμη βαφή μαλλιών, τη CI3D 3D, που καινοτομεί συνδυάζοντας θεραπεία και χρώμα στα μαλλιά. Λαμπερές προσωπικότητες μεταξύ άλλων οι Φαίη Σκορδά, Μάκης Τσέλιος, Χάρης Σιανίδης, Βίκυ Χατζηβασιλείου,Τρύφωνας Σαμαράς, Τραϊάνα Ανανία, Τζένη Θεωνά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δήμητρα Παπανδρέου, Δημήτρης Ουγγαρέζος και πολλοί άλλοι έδωσαν με το glamour τους το στίγμα της βραδιάς.

Οδηγός μήκους μαλλιών

Τέσσερις κομμωτικές ομάδες μας παρουσίασαν την δική τους εμπορική, κατά κύριο λόγο, εκδοχή της CI3D 3D. Οι ομάδες των Angelopoulos Hair Company, Υou-Nikos Zoumas, Christian Te-Te και Garos Sekertzis γέμισαν το stage του Acro Club με φρέσκιες εικόνες και λαμπερά χρώματα.

Οδηγός μήκους μαλλιών

Το blogkommoton.gr μίλησε με ένα από τα μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας της Angelopoulos Hair Company, που εργάστηκαν για αυτό το λαμπερό show. O κος Θάνος Βασαλάκης – Creative Director της εταιρίας, μας είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό που μου άρεσε στη CI3D 3D εξ αρχής ήταν από πλευράς καινοτομίας, η ύπαρξη του CBD δηλαδή του ελαίου Κανναβιδιόλης που έχει αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα. Οι πελάτισσες που βάφουμε καθημερινά στα κομμωτήρια της Angelopoulos Hair επιβεβαιώνουν από μόνες τους το γεγονός ότι η νέα αυτή βαφή είναι απολύτως ήπια σαν αίσθηση στο δέρμα.

Οδηγός μήκους μαλλιών

Παράλληλα μένω ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την χρωματική απόδοση, ιδιαίτερα ως προς την κάλυψη των λευκών και την λάμψη των χρωστικών τη στιγμή που τα επίπεδα αμμωνίας στη βαφή είναι πολύ κάτω του μέσου όρου της αγοράς. Τέλος το argan oil και η υδρολυμμένη κερατίνη που περιέχει επίσης η CI3D 3D χαρίζουν στην τρίχα εξαιρετική υφή».

Οδηγός μήκους μαλλιών

Πηγή: blogkommoton.gr