Angelopoulos Hair Company: τώρα, και στο Κολωνάκι!

Το πρώτο κομμωτήριο μόνο για θεραπείες μαλλιών είναι ο «κρίκος» που προστέθηκε στην τόσο γνωστή και τόσο αξιόπιστη αλυσίδα κομμωτηρίων.

Ένας νέος, εξαιρετικά καλαίσθητος, φωτεινός όσο και minimal χώρος προστέθηκε στην αλυσίδα κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Το 3ο πιστοποιημένο κατάστημα «BRAZILIAN KERATIN EXPERTS» άνοιξε τις πόρτες του στο Κολωνάκι, στην οδό Ξάνθου 6, προσκαλώντας μας ν’ απολαύσουμε μοναδικές θεραπείες μαλλιών για κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε άντρα! Έτσι, χάρη στην οικογένεια Αγγελόπουλου, η πιο hot τάση στο Χόλιγουντ, αυτή τη στιγμή, είναι πλέον δίπλα μας!

Ο λόγος για το Brazilian Blowout, το treatment λείανσης στο οποίο… ορκίζονται οι περισσότερες celebrities, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται η Nicole Richie, η Halle Berry και η Ashley Tisdale. Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται, εξάλλου, μαλλιά πάντα υγιή, πάντα χτενισμένα, πάντα λαμπερά; Κι αυτό ακριβώς είναι που εξασφαλίζει η συγκεκριμένη θεραπεία, καθώς καταπολεμά απόλυτα το φριζάρισμα και την ψαλίδα και ανανεώνει τα καμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά! Κι ενώ το εγχείρημα είναι καινούργιο για τ;α ελληνικά δεδομένα, η Angelopoulos Hair Company είναι σε θέση να εγγυηθεί το αποτέλεσμα και τη διάρκειά του, αφού “μετράει” πολλά χρόνια στο χώρο της κομμωτικής -από το 1974! Με σπουδές στο εξωτερικό, πολλές πιστοποιήσεις, εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις, συνεχείς έρευνες και ταξίδια για την απόκτηση επιπλέον εμπειριών, τα μέλη τους weφέρνουν κι εφαρμόζουν κάθε καινοτομία που αφορά στα μαλλιά, την υγεία και την περιποίησή τους, χαροποιώντας και ικανοποιώντας κάθε Έλληνα και Ελληνίδα!

Αξίζει να σημειωθεί πως, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα, θα βρείτε προϊόντα Morrocanoil, Tangle Teesers, Chi, Philip Martins, επαγγελματικά μπιστολάκια, αλλά και πρέσες ghd, όπως και προϊόντα των εταιριών Wella και LʼOreal.

ANGELOPOULOS HAIR COMPANY – BRAZILIAN KERATIN EXPERTS
Ξάνθου 6 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι
Tηλ. κέντρο 210 8070187
Website www.angelopouloshair.gr